Information

BMG Sweden

Community to explore, learn and contribute to the progression of the BMG concept as well as its integration  with other valuable methods/concepts as e.g. Dynamic Product Development (or The Lean Startup). Please note that the communication among the members will be in Swedish, at least initially. 

Members: 8
Latest Activity: Feb 9, 2016

Discussion Forum

Boken bör användas

Started by Clas Mellby Feb 12, 2013. 0 Replies

Idag har jag än mer insett vilket värde det har att använda boken som referens när man jobbar med canvasen. Inte minst när det gäller att hämta inspiration till det som i boken kallas för "Mönster"…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of BMG Sweden to add comments!

Comment by Per Östling on February 25, 2013 at 9:28am

Hi Clayton!

As it happens i'm very familiar with the Örebroregion...and have made a prestudy on the R&D-potential 2010-2011.

So what do you want?

best regards

Per

Comment by Clas Mellby on February 25, 2013 at 3:56am

Sorry Clayton, I'm located in southern Sweden and are not familiar with Örebro-based enterprises. 

Clas

Comment by Clayton Vergeer on February 14, 2013 at 11:49am

Hello people, my name is Clayton Vergeer and I'm a student from the Netherlands.  I'm looking to write my thesis at an innovative company in Orebro.  Would you guys happen to know of any I could apply to?

Thanks,

Clayton

Comment by Clas Mellby on February 6, 2013 at 8:43pm

Har nu använt kanvasen ett par gånger och kan med förtjusning konstatera att konceptet överträffar förväntningarna,. Inte minst har jag noterat att gruppen ändrar sättet att kommunicera på så det blir mer fokus på affärsmodell än på produktprestanda. Väldigt roligt. Har även konstaterat att det finns otrologt mångs bottnar/dimensioner i konceptet och allt ligger i linje med min världsbild. 

Idag fick jag besök av två spännande entreprenörer från USA som är mycket väl bekanta med både kanvasen och The Lean StartUp. Även de lovordar konceptet. Nåväl, över till det med utvecklande. Hittade en gartiskurs på nätet (www.leancanvas.com) som verkar lovande. Jag har tänkt att "gå" kursen för att få erfarenhet. Eventuellt kan det bli en del av min inkubators verktygslåda. 

Lev vä och bjud in andra "canvasnördar"

Clas

 

Members (8)

 
 
 

© 2018   Created by Alex Osterwalder.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service