Rahmad Dawood
  • Male
  • Surabaya
  • Indonesia
Share

Rahmad Dawood's Friends

  • meibatubara
  • Izam Ryan Bahrin
  • David Cornelis
  • Aristo Purboadji
  • Didi Setiadi
  • Sigit Nugroho
  • Bambang Subagjo
  • Harris Fadillah

Gifts Received

Gift

Rahmad Dawood has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Rahmad Dawood's Page

Profile Information

Why are you passionate about business models and business model innovation?
I am interested in creating a business model that can service microentrepreneurs in developing countries. This goal will require innovative business models because of the microentrepreneur's extreme small size and limited purchasing power.
How would you best describe your level of expertise when it comes to business models?
some knowledge
What's your URL?
http://teknoprenur.blogspot.com/
Who do you work for? What do you do?
I'm a Ph.D. candidate in the School of Information, University of Michigan
What industry do you mainly work in (e.g. financial services, telco, utilities, public sector, academia, pharma...)?
IT, Academia

Comment Wall (4 comments)

You need to be a member of Business Model Innovation Hub to add comments!

Join Business Model Innovation Hub

At 5:35am on September 29, 2011, Sigit Nugroho said…

hehe..maaf mas belum saya rubah setting nya nya... monggo mas :-)

 

#Pak Bambang - salam kenal juga. Kayaknya yg ada ikatan sama Jawa Timur pada sukses semua, e.g. Sukarno, SBY, Pak Bambang, dan Mas Sigit! :D#

Mas Dawood nih malah yang paling sukses... :-D

At 6:51pm on September 28, 2011, Sigit Nugroho said…

Wah mondar-mandirnya jauh banget mas? hehehe

Sebenarnya skrg lagi interest sama Business Process mas yg akhirnya nyambung ke Business Model, cuman yg masih jadi pertanyaan saya adalah bagaimana nyambungin antara Business Model Canvas dgn Value Chain/Value Network, yg kalo menurut saya beberapa pakarnya beda2 pendekatannya... btw saya bikin group mas namanya "business model for Indonesia" join disana mas, saya akan bawa case utk kita kaji bareng... trims

At 6:10pm on September 21, 2011, Sigit Nugroho said…

 Bener mas dari Surabaya ini, mas Dawood dari Surabaya mana mas? skrg  domisili dimana mas?

Btw bagi2 ilmu ya mas soal Business Model hehehe... saya rencana akan implementasi tapi ya gitu rada2 bingung hehehe

At 7:05am on September 20, 2011, Sigit Nugroho said…
Salam kenal mas Dawood :-),
 
 
 

© 2016   Created by Alex Osterwalder.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service